Kategorier

Kom til vinsmagning

Om butikken

Due's Vinhus - Det er navnet på Svendborgs uafhængige/selvstændige vinforretning.

Due’s Vinhus er for både den private kunde, men også for dit firma, når du skal bruge en vingave til kunderne. Forkæle dine medarbejdere med et par flasker gode vine efter en lang arbejdsdag. Eller skal ønske dine ansatte god jul med lidt vin og andre gode sager.

Due’s Vinhus er specialist i utraditionelle gaveløsninger, opbevaring af firmaers visitkort og brevpapir, udbringning af varer. Vi arrangerer gerne vinsmagning i butikken, vores selskabslokale eller i din virksomhed. Ligeledes er det muligt at købe vin en gros i Due’s Vinhus.

 I en tid hvor stadig flere handler via Internettet benytter Due’s Vinhus også denne mulighed. Via vores mailadresse post@duesvinhus.dk sender vi gode tilbud ud til vores kunder. Ligesom kunderne naturligvis selv kan bruge adressen, når de skal bestille vin. Den personlige betjening med råd og vejledning er naturligvis fortsat i højsædet i lager butikken på Rødeledsvej 70.

Efter at have haft et job som vin indkøber, der bragte mig verden rundt til vinproducenter fra Italien til Chile og fra Frankrig til Sydafrika, gør jeg nu brug af mine mange kontakter til både importører og producenter, nu hvor Due’s Vinhus importerer vine selv. Due’s Vinhus fokuserer i dag med import af vin fra Sydafrika og Italien, men har andre lande på hylderne i den fysiske butik.

 


Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 62 21 09 10

Send os en e-mail