Kategorier

Kom til vinsmagning

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Duesvinhus.dk for privatkunder og firmaer, herunder institutioner.

duesvinhus.dk er ejet af:
Due's Vinhus
Rødeledsvej 70
5700 Svendborg
CVR: 26075971

1. Køb hos Due's Vinhus

Købet gælder i det øjeblik du som kunde modtager en faktura fra Due's Vinhus.

Der tages forbehold for prisfejl mv. som følge af valutaændringer, krig, terror, naturkatastrofer, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Due's Vinhus´s grossister.

2. Priser og kontrakter

Alle priser er inkl. 25 % moms, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. Alle kontrakter indgås på dansk.

3. Salg generelt

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning.

4. Afbestilling

Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, kan det ske ved, at ringe på tlf. 6221 0910 eller fremsende en e-mail salg@duesvinhus.dk med mærket "Afbestilling". Her skal bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå. Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten "Afbestilling" indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 11:00 dagen efter bestillingen er foretaget.

5. Ordrebekræftelse

Due's Vinhus opbevarer selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden.

6. Betaling

De mulige betalingsmåder på web-shoppen er som minimum:

  • Bankoverførsel konto: 5975-4013791
  • MobilePay 54975
  • Efter aftale med Due's Vinhus

Betalingsmåde ´EFTER AFTALE´ kan kun benyttes af virksomheder og offentlige institutioner, og kun såfremt De i forvejen har opnået en betalingsaftale med Due's Vinhus.

I den fysiske butik på Rødeledsvej 70, 5700 Svendborg, kan der betales med enten MobilePay eller kontant betaling

7. Fortrydelsesret

Fuld returret - Fortryder du dit køb giver Due's Vinhus fuld returret. Varen skal dog returneres i original emballage og i ubrugt og ubeskadiget stand. Dette skal ske senest 14 dage efter modtagelse hos kunden. Varer der returneres skal ledsages af original faktura og leveres uden omkostninger for Due's Vinhus, hvis ikke andet er aftalt.

Varer som returneres uden betalt fragt eller porto afvises af Due's Vinhus. Ved returhandel tilbagebetales beløbet via konto til kunden indenfor 7 dage. Du kan også bytte til anden vare, her er proceduren den samme: send retur, vedlagt seddel med hvad du ønsker i stedet.

BEMÆRK! Der ydes ingen fortrydelsesret på varer, der er bestilt specielt til kunden. Her bortfalder den generelle fortrydelsesret.

8. Reklamationsret

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at De enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Har vinen "prop" ombytter vi flasken.

9. Anvendelse af reklamationsretten

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Due's Vinhus indenfor rimelig tid efter varens modtagelse. Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning. Kunden kan reklamere ved at returnere den defekte vare pr. post til vores adresse. Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til Due's Vinhus´s udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering. Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Due's Vinhus.

10. Forsvarlig returnering

Alle produkter, der returneres til Due's Vinhus skal være forsvarligt indpakket. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder. Due's Vinhus anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Due's Vinhus. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

11. Er du i tvivl?

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Due's Vinhus, at De retter henvendelse til info@duesvinhus.dk.

12. Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation.

Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.
Varer kan ikke købes som privatkunde, såfremt varen bestilles via en en hustand registreret som firma (firma=erhvervskunde eller institution).

Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode. Shop.domæne.dk forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt.

1. Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.
2. Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 1% pr. påbegyndt måned.


Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 62 21 09 10

Send os en e-mail