Kategorier

Kom til vinsmagning
Lynx : Blanc de Noir 2020 : Sydafrika Se fuld størrelse

Lynx : Blanc de Noir 2020 : Sydafrika

Super frisk Blanc de Noir årgang 2020 fra Sydafrika 

Flere detaljer

DKK 90,00

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Frisk, frugtig og flot lyserød - måske verdens første vin årgang 2020 ?

Lynx Wines er det mindste af Franschhoek Vignerons, et ægte ”Boutique Winery”, der kun producerer ca. 85.000 fl. årligt. Den første kommercielle årgang var 2003, som omgående opnående stor anerkendelse i ”The John Platter Guide” (en 4 1/2 stjerner og to 4 stjerner ratings). Siden har vinene herfra vundet utallige præmier.

Vingården ligger 5 min. kørsel vest for byen Franschhoek i et smukt bakket terræn. Her regerer vinmageren Helgard van  Schalkwyk. Helgard laver egenhændigt alt i kælderen lige fra presningen af druerne til aftapningen. I kælderen bliver druerne vinificeret i små partier der gør det muligt for Helgard at tilføre kompleksitet ved at behandle hvert parti individuelt med forskellige gærtyper.

Due's Vinhus smagte Lynx vine under et ophold i 2006 og ved et besøg i januar 2007 blev vi enige om at importere vinene til Danmark. Vi måtte dog vente til at 2006 årgangen var færdig og endelig, i juli 2007, sejlede den første ordre den lange vej fra Cape Town mod Svendborg. Siden er mange fulgt efter!

Denne Blanc de Noir består af 100 % Merlot druer. Druerne blev høstet tidligt om morgenen i slutningen af januar 2020 og var i kælderen før kl. 9:30. Her blev de afstilket og straks presset. Herefter blev mosten ladt i ro i 24 timer inden gæringen blev sat i gang. Vinen blev gæret helt tør, 1,0 g/ltr., kuldestabiliseret, filtreret og tappet og blev kort tid efter sendt nordpå til Danmark. Vinen er lys laksefarvet med en intens fersken og blomster bouquet. Trods den intense frugt har vinen en god og fyldig smag.Perfekt som aperitif eller til lette fiske anretninger…

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 62 21 09 10

Send os en e-mail