Kategorier

Kom til vinsmagning
Lynx Wine : Viognier 2017 : Sydafrika Se fuld størrelse

Lynx Wine : Viognier 2017 : Sydafrika

Lynx Viognier 2017

Flere detaljer

DKK 135,00

VareFra (antal)Rabat
Lynx Wine : Viognier 2017 : Sydafrika6 -20%

7 andre varer i samme kategori:

Lynx 20157Viognier

Lynx Wines er det mindste af Franschhoek Vignerons, et ægte ”Boutique Winery”, der kun producerer ca. 85.000 fl. årligt. Den første kommercielle årgang var 2003, som omgående opnående stor anerkendelse i ”The John Platter Guide” (en 4 1/2 stjerner og to 4 stjerner ratings). Siden har vinene herfra vundet utallige præmier. Vingården ligger 5 min. kørsel vest for byen Franschhoek i et smukt bakket terræn. Her regerer Dieter Sellmeyer, ejer og vinmager. Dieter laver egenhændigt alt i kælderen lige fra presningen af druerne til aftapningen. I kælderen bliver druerne vinificeret i små partier der gør det muligt for Dieter at tilføre kompleksitet ved at behandle hvert parti individuelt med forskellige gærtyper.

Viognier druerne til denne vin blev høstet fuldt modne, meget tidligt om morgenen i begyndelsen af marts måned. De var i kælderen inden kl. 9:30 hvor de straks blev knust og presser. Juicen hvilede så i 24 timer inden der blev tilsat gær. Herefter blev den ene halvdel hældt på 2 år gamle franske egetræsfade, den anden halvdel på ståltank, hvor gæringen foregik ved 15-16º C i 3 uger. Så tilbragte vinen yderligere 6 mdr. på fad og tank, med en ugentlig omrøring inden vinen blev blandet, kuldebehandlet, nænsomt filtreret inden den endelig blev tappe på flaske.

Vinen fremstår rig og aromatisk med noter af moden ananas, abrikos og blomster. Vinen er særdeles tyktflydende, nærmest cremet.

 Den ideelle ledsager til f.eks. retter med røget kød og fede fiskeretter - eller prøv den til orientalsk mad med chili og karry - den ka’ klare det!

 Serveringstemperatur 10-14 °C.

 Smager fremragende i dag, men kan sagtens holder sig til 2018.

 

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 62 21 09 10

Send os en e-mail