Kategorier

Kom til vinsmagning
Bon Courage : André's Fame 2018 : Sydafrika Se fuld størrelse

Bon Courage : André's Fame 2018 : Sydafrika

Bon Courage : André's Fame 2018 : Sydafrika : Robertson : 100% Colombard

Flere detaljer

DKK 75,00

Kunder, der købte denne vare, købte også:

7 andre varer i samme kategori:

Bon Courage Wine Estate ligger ved floden Breede River 9 km fra byen Robertson 150 km øst for Cape Town. Området kaldes for ”Valley of Wine and Roses”. Dette prestigefyldte vinhus har igennem de sidste 3 generationer tilhørt familien Bruwer. I dag kombinerer André Bruwer og hans søn Jacques al deres erfaring, opmærksomhed og kærlighed til vinen ved at producere et udvalg af landets fineste vine. Bon Courage Estate har modtaget utallige trofæer, både lokalt og internationalt, for deres vine.

Druerne til denne vin blev afstilket og havde 4 timers skindkontakt inden de blev presset. Kun den fritløbende juice blev anvendt og blev gæret i 2 uger. Efter et kort ophold i tank blev vinen tappet. Vinen fremstår med en svagt lysegul farve med grønne reflekser, krystal ren og skinnende. Det er en vin med en udpræget frugtbouquet med antydning af urter og blomsteraromaer. En velafbalanceret frugtsyre giver vinen en flot finish.

Vinen vil være den ideelle ledsager til f.eks. skaldyr og fisk, let ”spicy” retter og er ligeledes velegnet til et glas i utide. Serveringstemperatur: 10-12°C.

 

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 62 21 09 10

Send os en e-mail