Kategorier

Kom til vinsmagning
Springfield Estate "Life from Stone" Sauvignon Blanc 2020- Sydafrika. Se fuld størrelse

Springfield Estate "Life from Stone" Sauvignon Blanc 2020- Sydafrika.

Sprudlende frisk Sauvignon Blanc fra den kalkrige undergrund i Robertson.

Flere detaljer

DKK 125,00

Kunder, der købte denne vare, købte også:

I hjertet af Robertson Valley i Sydafrikas Western Cape provins ligger Springfield Estate, et familie drevet vinhus. Ejet af familien Bruwer, fjerde-generation vinbønder og niende-generation efterkommere af Bruères, fransk Huguenotter der kom til Sydafrika fra Loire i 1688 medbringende bundter af hjemlige vinplanter. Farmen er malerisk beliggende med en allé langs grusvejen op til vinkælderen, flankeret af en dam og en storslået udsigt til McGregor og Langeberg bjergene bag Robertson.

 Den kalkrige jord på farmen spænder fra ekstrem klipperig til lerjord, med sandet jord ved Breede River hvor vinmarkerne er beskyttet mod oversvømmelse af lave diger. Klimaet i dette område kan være hårdt og ekstremt. Den sydøstlige vind fra det Atlantiske Ocean mere end 100 km væk medvirker til varierende somre med temperaturer på op til 30° C om dagen og 15° C om natten. De lavtliggende vinmarker kan være udsat for frost i vækstperioden og et lavt årligt nedbør på omkring 200 mm betyder at en kontrolleret vanding er nødvendig for at afhjælpe at druerne bliver belastet. Disse forhold er ideelle for at bevare den naturlige gær på druerne og at sikre en overflod af organisk materiale i vinmarken.

 Den ægte magi ved Springfield er i flaskerne i den vin de producerer, et klenodie af traditioner som giver både kvalitet og særpræg ved husets motto: ”Fra druen til flasken med omsorg og lidenskab”

 “Made on honour”

 Denne vin kommer fra den mest klippeholdige del af farmen fra 30 år gamle vinstokke. Druerne blev høstet om natten hvor det er køligst, d. 16. februar. Gæringen tog 21 dage, hvorefter vinen henlå 100 dage ”on the lees” (på skindet).

Vinen har et funklende grønlig udseende, markant Sauvignon Blanc bouquet med toner af moden rød peber- og passionsfrugt.  Smagen er en enorm koncentration af frugt og flint med en massiv eftersmag der bare bliver ved.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 62 21 09 10

Send os en e-mail