Kategorier

Kom til vinsmagning
Perdeberg Vineyard Collection Grenache Blanc 2020 Se fuld størrelse

Perdeberg Vineyard Collection Grenache Blanc 2020

Sprød og frisk hvidvin på forholdsvis sjældent set drue!

Flere detaljer

DKK 85,00

Beliggende i Paarl, i hjertet af Boland, i Western Cape, Sydafrika, ligger Perdeberg Winery i en af de fineste vinområder i Cape. Vingården ligger ved foden af det storslåede Paardeberg Mountain der er opkaldt efter Cape Mountain Zebra, der tidligere strejfede omkring dette smukke bjergområde

Sammensætningen af vinmarker bidrager væsentligt til kvaliteten af vinene. Vinmarkerne dækker flere mikroklimaer og 75 % bliver ikke vandet, mens 50 % er bushvine, hvilket giver et meget lavt høst-gennemsnit på 7,8 tons pr. ha. Disse bushvines, i tørt landskab, skaber langt bedre frugtkoncentration end vinstokke, der udsættes for vanding. Strukturen og kompleksiteten i disse noget mindre drueklaser giver intens farve, tilføjer krop og lidenskabelig smag.


”På Perdeberg Winery foretrækker vi at sætte tendenser frem for at følge dem, og vi kompromitterer aldrig vores usædvanlige kvalitet”.

*****

Druerne kommer fra 32 år gamle vinstokke fra egne marker. Jordbunden er hovedsagelig nedbrudt granit og glenrosa. Druernes store blade/løv-tag gør at Grenache Blanc stortrives under varme, tørre forhold som her ved Paarl.

Grenache Blanc, der er en af verdens mest plantede druer, giver vine med fremtrædende duft som pære, fersken og tropiske noter.

Smagen er fyldig, men stadig frisk med hint af citrus og litchi.

Den intense frugtrige vin passer godt til kylling, hvide fisk og hvidløgsrejer.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 62 21 09 10

Send os en e-mail