Kategorier

Kom til vinsmagning
Perdeberg Dryland Collection "Courageous" Barrel Fermented Chenin Blanc 2019 Se fuld størrelse

Perdeberg Dryland Collection "Courageous" Barrel Fermented Chenin Blanc 2019

En af de mest præmierede Sydafrikanske hvidvine - bl.a. 5* i Platter's Guide!

Flere detaljer

DKK 125,00

Beliggende i Paarl, i hjertet af Boland, i Western Cape, Sydafrika, ligger Perdeberg Winery i en af de fineste vinområder i Cape. Vingården ligger ved foden af det storslåede Paardeberg Mountain der er opkaldt efter Cape Mountain Zebra, der tidligere strejfede omkring dette smukke bjergområde

Sammensætningen af vinmarker bidrager væsentligt til kvaliteten af vinene. Vinmarkerne dækker flere mikroklimaer og 75 % bliver ikke vandet, mens 50 % er bushvine, hvilket giver et meget lavt høst-gennemsnit på 7,8 tons pr. ha. Disse bushvines, i tørt landskab, skaber langt bedre frugtkoncentration end vinstokke, der udsættes for vanding. Strukturen og kompleksiteten i disse noget mindre drueklaser giver intens farve, tilføjer krop og lidenskabelig smag.


”På Perdeberg Winery foretrækker vi at sætte tendenser frem for at følge dem, og vi kompromitterer aldrig vores usædvanlige kvalitet”.

Chenin Blanc når den er bedst - ***** i Platter Guiden 2018 - Platin i SAWI 2018

Dette er Perdeberg’s bedste Chenin Blanc. Druerne komme fra de to bedste vinmarker fra 26 og 32 år gamle vinstokke. Druerne blev håndplukket fra de lave bushvine, blev presset og juicen gærede i 500 ltr. franske egetræsfade og lagrede herefter 10 måneder i samme fade.

Dette gir’ en ravgylden vin med en yderst koncentreret aroma af citrus, pære og ananas. Smagen er særdeles fyldig med hints til citrus, litchi, og vanilje fra fadlagringen - eftersmagen er sprød og frisk med en veldefineret frugtsyre.

Server den til skaldyrs gryderet, grillet laks og modne oste - en vin til en mindeværdige oplevelse.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 62 21 09 10

Send os en e-mail