Kategorier

Kom til vinsmagning
Springfield Estate - "Miss Lucy" 2019 - Sydafrika Se fuld størrelse

Springfield Estate - "Miss Lucy" 2019 - Sydafrika

Den perfekte fiske vin! Severes til alt godt fra havet!

Flere detaljer

DKK 150,00

Kunder, der købte denne vare, købte også:

I hjertet af Robertson Valley i Sydafrikas Western Cape provins ligger Springfield Estate, et familie drevet vinhus. Ejet af familien Bruwer, fjerde-generation vinbønder og niende-generation efterkommere af Bruères, fransk Huguenotter der kom til Sydafrika fra Loire i 1688 medbringende bundter af hjemlige vinplanter. Farmen er malerisk beliggende med en allé langs grusvejen op til vinkælderen, flankeret af en dam og en storslået udsigt til McGregor og Langeberg bjergene bag Robertson.

Den kalkrige jord på farmen spænder fra ekstrem klipperig til lerjord, med sandet jord ved Breede River hvor vinmarkerne er beskyttet mod oversvømmelse af lave diger. Klimaet i dette område kan være hårdt og ekstremt. Den sydøstlige vind fra det Atlantiske Ocean mere end 100 km væk medvirker til varierende somre med temperaturer på op til 30° C om dagen og 15° C om natten. De lavtliggende vinmarker kan være udsat for frost i vækstperioden og en lavt årlig nedbør på omkring 200 mm betyder at en kontrolleret vanding er nødvendig for at afhjælpe at druerne bliver belastet. Disse forhold er ideelle for at bevare den naturlige gær på druerne og at sikre en overflod af organisk materiale i vinmarken.

Den ægte magi ved Springfield er i flaskerne i den vin de producerer, et klenodie af traditioner som giver både kvalitet og særpræg ved husets motto: ”Fra druen til flasken med omsorg og lidenskab” 

“Made on honour”

Miss Lucy er en af de syv kælenavne, der er givet til fisken the Red Stumpnose af fiskeren i Sydafrika! Som mange andre marine arter er Miss Lucy blevet overfisket og er nu kritisk truet. Miss Lucy er skabt som en ode til havets lækkerier og kan sikre en fest på bordet. Kun en salt brise og en solskinsdag kan forbedre, hvad der allerede er et perfekt match. Denne unikke blanding af 41 % Sauvignon Blanc, 37 % Pinot Gris og 22 % Semillon og frister med citrusmousse smag og en fyldig eftersmag.

Vinen indeholder kun 1,7 gr restsukker og vil være den perfekte ledsager til alt godt fra havet!

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 62 21 09 10

Send os en e-mail