Kategorier

Kom til vinsmagning
Perdeberg Classic Collection Chenin Blanc 2020 Se fuld størrelse

Perdeberg Classic Collection Chenin Blanc 2020

Spænstig hvidvin lavet på den mest plantede grønne drue i Sydafrika!

Flere detaljer

DKK 75,00

Beliggende i Paarl, i hjertet af Boland, i Western Cape, Sydafrika, ligger Perdeberg Winery i en af de fineste vinområder i Cape. Vingården ligger ved foden af det storslåede Paardeberg Mountain der er opkaldt efter Cape Mountain Zebra, der tidligere strejfede omkring dette smukke bjergområde


Sammensætningen af vinmarker bidrager væsentligt til kvaliteten af vinene. Vinmarkerne dækker flere mikroklimaer og 75 % bliver ikke vandet, mens 50 % er bushvine, hvilket giver et meget lavt høst-gennemsnit på 7,8 tons pr. ha. Disse bushvine, i tørt landskab, skaber langt bedre frugtkoncentration end vinstokke, der udsættes for vanding. Strukturen og kompleksiteten i disse noget mindre drueklaser giver intens farve, tilføjer krop og lidenskabelig smag.


”På Perdeberg Winery foretrækker vi at sætte tendenser frem for at følge dem, og vi kompromitterer aldrig vores usædvanlige kvalitet”.

*****

 Chenin Blanc druerne til denne vin blev høster manuelt fra de lave bushvine på Perdebergs’ egne marker. I kælderen blev stilkene fjernet fra de små drueklaser - druerne blev så nænsomt presset og juicen overført til ståltanke hvor gæringen foregik skallerne for at give mest muligt smag og intensitet.

Duften er frisk med toner af pære, lime og grape - smagen er ren og ganske fyldig - tydeligt at smage at her er tale om nogle der kan deres kram!

Nyd denne vin som aperitif, til din bedste fiskeret, til pasta med skaldyr, kylling i karry og milde oste.

Serveringstemperatur mellem 8 og 10 grader C.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 62 21 09 10

Send os en e-mail