Kategorier

Kom til vinsmagning
Diemersdal Sauvignon Blanc 2020 : Sydafrika Se fuld størrelse

Diemersdal Sauvignon Blanc 2020 : Sydafrika

Sprød og særdeles frisk Sauvuignon Blanc 2020 fra Durbanville i Sydafrika

Flere detaljer

DKK 98,00

Fremstilling af vin ligger i blodet på familien på Diemersdal. Seks generationer af vinmagere med en passion har lavet vine på gården siden 1800-tallet. I dag er Diemersdal kendt for sin prisbelønnede serier af røde og hvide vine der nydes lokalt og eksporteres til fjerne hjørner af kloden.

Diemersdal vine er det perfekte udtryk for den klare terroir af Durbanville Wine Valley, en af de ældste vinregioner i Sydafrika. De forskellige jordtyper og skråninger giver optimale betingelser for at lave premium-vine med fremtrædende drue karakteristika og koncentreret smag. Det tørre lands vinmarker udvikler ensartet modnede druer der har gavn af den moderate afkøling fra det nærtliggende Atlanterhavet.

Resultatet er vinproducentens repertoire, som tilbyder fem enkelte druesorter og tre markante blandinger. Klassiske vine der kombinerer det bedste af det gamle og den nye verden.

De fuldt modne Sauvignon Blanc druer blev høstet om natten, hvor temperaturen er køligst. Stilkene blev fjernet og druerne blev kølet ned i yderligere 24 timer inden de blev presset og tilført gær. Gæringen, der varede 3 uger, foregik ved lav temperatur for at trækket mest smag ud af mosten. Efter endt gæring lagrede vinen kort tid sammen med bundfaldet, for at give mere koncentration. Herefter blev vinen kuldebehandlet, stabiliseret og så tappet på flaske.

Denne klassiske Sauvignon Blanc præsenterer en genial citron-lime farve. Næsen er kompleks med en vifte af tropiske frugter, modne figner og stikkelsbær. Disse sprøde smagsretninger gentages i munden, sammen med en mineralsk karakter, efterfulgt af en lang frugtagtig finish.

Vinen vil være den ideelle ledsager til f.eks. skaldyr og fisk og er ligeledes velegnet til et glas i utide.

Serveringstemperatur: 10-12°C.

 

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 62 21 09 10

Send os en e-mail