Kategorier

Kom til vinsmagning
Diemersdal Chardonnay Unwooded 2020 : Sydafrika Se fuld størrelse

Diemersdal Chardonnay Unwooded 2020 : Sydafrika

Sprød og liflig Chardonnay 2020 fra Durbanville i Sydafrika

Flere detaljer

DKK 98,00

Fremstilling af vin ligger i blodet på familien på Diemersdal. Seks generationer af vinmagere med en passion har lavet vine på gården siden 1800-tallet. I dag er Diemersdal kendt for sin prisbelønnede serier af røde og hvide vine der nydes lokalt og eksporteres til fjerne hjørner af kloden.

Diemersdal vine er det perfekte udtryk for den klare terroir af Durbanville Wine Valley, en af de ældste vinregioner i Sydafrika. De forskellige jordtyper og skråninger giver optimale betingelser for at lave premium-vine med fremtrædende drue karakteristika og koncentreret smag. Det tørre lands vinmarker udvikler ensartet modnede druer der har gavn af den moderate afkøling fra det nærtliggende Atlanterhavet.

Chardonnay druerne blev høstet om natten. Blev bragt til kælderen, afstilket og knust. Lå med skindet i 6 timer, presset og lå så 12 timer inden der blev tilført gær. Gæringen varede 3 uger, hvorefter vinen lå med bundfaldet i 4 måneder med en ugentlig omrøring for at øge koncentrationen.

Denne fashionable vin balancerer med en krydret aroma og en frisk frugtsmag. Bouqueten er elegant med en rigdom frugt som æble og sød melon. Sammen med nuancer af limefrugt på ganen giver denne kombination en lækker, velsmagende vin med en cremet smag

Vinen vil være den ideelle ledsager til f.eks. retter med røget kød og fede fiskeretter – eller prøv den til orientalsk mad.

Serveringstemperatur: 10-12°C.

 

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 62 21 09 10

Send os en e-mail