Kategorier

Kom til vinsmagning
Diemersdal Grüner Veltliner 2019 : Sydafrika Se fuld størrelse

Diemersdal Grüner Veltliner 2019 : Sydafrika

Åstrigs nationaldrue fra Durbanville i Sydafrika - værd at prøve!

Flere detaljer

DKK 125,00

Fremstilling af vin ligger i blodet på familien på Diemersdal. Seks generationer af vinmagere med en passion har lavet vine på gården siden 1800-tallet. I dag er Diemersdal kendt for sin prisbelønnede serier af røde og hvide vine der nydes lokalt og eksporteres til fjerne hjørner af kloden.

Diemersdal vine er det perfekte udtryk for den klare terroir af Durbanville Wine Valley, en af de ældste vinregioner i Sydafrika. De forskellige jordtyper og skråninger giver optimale betingelser for at lave premium-vine med fremtrædende drue karakteristika og koncentreret smag. Det tørre lands vinmarker udvikler ensartet modnede druer der har gavn af den moderate afkøling fra det nærtliggende Atlanterhavet.

Grüner Veltliner druerne blev høstet tidligt om morgenen. Blev bragt til kælderen, afstilket og knust. Lå med skindet i 6 timer inden den blev presset og tilført en traditionel Grüner Veltliner gær fra Østrig!. Efter endt gæring lå vinen med bundfaldet i 6 måneder med en ugentlig omrøring for at øge koncentrationen.

Denne fashionable vin har en citron/lime farve med aroma af kiwi, stenfrugter og lime med toner af sød melon, modne pærer og hvid peber. En medium fyldig vin med en koncentreret mineralsk eftersmag.

Vinen vil være den ideelle ledsager til f.eks. retter med fisk, salat og asparges/artiskokker - eller grillet kyllingebryst - og selvfølgelig Wiener Schnitzel

Serveringstemperatur: 10-12°C.

 

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 62 21 09 10

Send os en e-mail