Kategorier

Kom til vinsmagning
Diemersdal Sauvignon Rosé 2020 : Sydafrika Se fuld størrelse

Diemersdal Sauvignon Rosé 2020 : Sydafrika

Frisk rosé årgang 2020 lavet på Sauvignon Blanc og Cabernet Sauvignon fra Sydafrika.

Flere detaljer

DKK 98,00

Sauvignon Rosé 2020

Fremstilling af vin ligger i blodet på familien på Diemersdal. Seks generationer af vinmagere med en passion har lavet vine på gården siden 1800-tallet. I dag er Diemersdal kendt for sin prisbelønnede serier af røde og hvide vine der nydes lokalt og eksporteres til fjerne hjørner af kloden.

Diemersdal vine er det perfekte udtryk for den klare terroir af Durbanville Wine Valley, en af de ældste vinregioner i Sydafrika. De forskellige jordtyper og skråninger giver optimale betingelser for at lave premium-vine med fremtrædende drue karakteristika og koncentreret smag. Det tørre lands vinmarker udvikler ensartet modnede druer der har gavn af afkølingen fra det nærtliggende Atlanterhavet.

Resultatet er vinproducentens repertoire, som tilbyder fem enkelte druesorter og tre markante blandinger. Klassiske vine der kombinerer det bedste af det gamle og den nye verden.

Vinen er lavet på 93 % Sauvignon Blanc, hvor der 3 uger før aftapning påfyldes 7 % frisk Cabernet Sauvignon i den lagrede Sauvignon Blanc, så vinen opnår den perfekte koralrøde farve. I de 3 måneder lagringen varer røres der i vinen en gang om ugen for at slippe af med de tørre tanniner og dermed gøre vinen meget blød og rund.

Smagen er delikat, frugtagtig og livlig med karakteristisk Sauvignon Blanc aroma af passionsfrugt og lime. Cabernet Sauvignon’en giver hints af kirsebær og jordbær.

En afbalanceret eftersmag med sprød syre og frugtagtig undertoner.

En fantastisk rosé, som skal serveres godt afkølet til enhver lejlighed…

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 62 21 09 10

Send os en e-mail