Kategorier

Kom til vinsmagning
Lynx Wine SMG 2017 : Sydafrika Se fuld størrelse

Lynx Wine SMG 2017 : Sydafrika

Helt ny vin fra Lynx - lavet på 3 druer!

Flere detaljer

DKK 150,00

12 andre varer i samme kategori:

Lynx Wines er det mindste af Franschhoek Vignerons, et ægte ”Boutique Winery”, der kun producerer ca. 85.000 fl. årligt. Den første kommercielle årgang var 2003, som omgående opnående stor anerkendelse i ”The John Platter Guide” (en 4 1/2 stjerner og to 4 stjerner ratings). Siden har vinene herfra vundet utallige præmier.Vingården ligger 5 min. kørsel vest for byen Franschhoek i et smukt bakket terræn. Her regerer Dieter Sellmeyer, ejer og vinmager. Dieter laver egenhændigt alt i kælderen lige fra presningen af druerne til aftapningen. I kælderen bliver druerne vinificeret i små partier der gør det muligt for Dieter at tilføre kompleksitet ved at behandle hvert parti individuelt med forskellige gærtyper.

Denne første årgang 2017 består af en base af 70 % blød, rig og krydret Shiraz, kombineret med 15 % Mourvèdre. Hvis der er en druesort, der kan udfylde hullerne og glatte eventuelle skarpe kanter ud, er det Mourvèdre. Blandingen er herefter lettet med den bløde smag fra 15 %, Grenache, der ender med at give en intenst aromatiseret, rig blanding. Vinen lagrede herefter 12 måneder i en kombination af franske og andre europæiske Pegetræsfade, der er med til at give vinen en klassisk, frem for en oversøisk stil.

Vinen fremstår i dag med en dyb, koncentreret mørk rød farve. Bouqueten er fyldig og blød og her fornemmes fadlagringen, hvilket går igen i den særdeles behagelige smag og den meget lange eftersmag.

Server denne vin ved 16 - 18 °C til mellemkraftige retter eller prøv gerne at servere vinen ved 14-16° C til fasan, kalv eller andre lettere retter.

Vinen kan have en smule bundfald, hvilket kun skal regnes for et kvalitetstegn!

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 62 21 09 10

Send os en e-mail