Kategorier

Kom til vinsmagning
Lynx Wine : Cabernet Sauvignon 2017 : Sydafrika Se fuld størrelse

Lynx Wine : Cabernet Sauvignon 2017 : Sydafrika

Lynx Wine : Cabernet Sauvignon 2017 : Sydafrika : Franschhoek
Ny fantastisk årgang!

Flere detaljer

DKK 150,00

Kunder, der købte denne vare, købte også:

12 andre varer i samme kategori:

Lynx Wines er det mindste af Franschhoek Vignerons, et ægte ”Boutique Winery”, der kun producerer ca. 85.000 fl. årligt. Den første kommercielle årgang var 2003, som omgående opnående stor anerkendelse i ”The John Platter Guide” (en 4 1/2 stjerner og to 4 stjerner ratings). Siden har vinene herfra vundet utallige præmier. Vingården ligger 5 min. kørsel vest for byen Franschhoek i et smukt bakket terræn. Her regerer Dieter Sellmeyer, ejer og vinmager. Dieter laver egenhændigt alt i kælderen lige fra presningen af druerne til aftapningen. I kælderen bliver druerne vinificeret i små partier, der gør det muligt for Dieter at tilføre kompleksitet ved at behandle hvert parti individuelt med forskellige gærtyper. Due's Vinhus smagte Lynx-vinene under et ophold i 2006 og ved et besøg i januar 2007 blev vi enige om at importere vinene til Danmark. Vi måtte dog vente til at 2006 årgangen var færdig og endelig, i juli 2007, sejlede den første ordre den lange vej fra Cape Town mod Svendborg.

Denne vin består af 100 % Cabernet Sauvignon. Druerne blev høstet tidligt om morgenen og var i kælderen før kl. 11:00. Her blev de afstilket og lagt i åbne gæringskar og lå i blød i 7 dage ved 11 gr. for at udtrække mest mulig farve og koncentration. Druerne blev herefter gæret i små partier med forskellig gær. Under gæringen stiger druerne til tops, hvorfor Dieter og Helgard i de første 8 dage stødte ”pulpen” ned 5 gange dagligt - det er hårdt arbejde at være vinbonde! Efterfølgende gærede vinen videre i yderligere 9 dage inden den blev presset og tappet på1/3 helt nye, 1/3 1  år og 1/3 på 2 år gamle franske egetræsfade, hvor den tilbragte de næste 12 måneder. Der er kun lavet 34 fade = 10.200 flasker af denne årgang - til hele verden!

Vinen fremstår dyb rød med en bouquet, der kommer fra de super modne Cabernet Sauvignon druer med lidt pebertoner fra Shiraz druerne. Farven er nærmest sort, smagen er overdådig og kraftfuld, let krydret og elegant med en meget lang eftersmag. Server denne vin til vildt, rødt kød eller smagsfulde gryderetter.

Serveringstemperatur: 16-18 gr. C

 

 

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 62 21 09 10

Send os en e-mail