Kategorier

Kom til vinsmagning
Lynx Wine : Dieter's Blend 2018 : Sydafrika Se fuld størrelse

Lynx Wine : Dieter's Blend 2018 : Sydafrika

Lynx Wine : Dieter's Blend 2018 : Sydafrika : Franschhoek : Alc. 14.5% :

Flere detaljer

DKK 98,00

VareFra (antal)Rabat
Lynx Wine : Dieter's Blend 2018 : Sydafrika6 -12%

5 andre varer i samme kategori:

Lynx Wines er det mindste af Franschhoek Vignerons, et ægte ”Boutique Winery”, der kun producerer ca. 85.000 fl. årligt. Den første kommercielle årgang var 2003, som omgående opnående stor anerkendelse i ”The John Platter Guide” (en 4 1/2 stjerner og to 4 stjerner ratings). Siden har vinene herfra vundet utallige præmier. Vingården ligger 5 min. kørsel vest for byen Franschhoek i et smukt bakket terræn. Her regerer Dieter Sellmeyer, ejer og vinmager. Dieter laver egenhændigt alt i kælderen lige fra presningen af druerne til aftapningen. I kælderen bliver druerne vinificeret i små partier der gør det muligt for Dieter at tilføre kompleksitet ved at behandle hvert parti individuelt med forskellige gærtyper.

Denne vin består af et blend på Shiraz, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Grenache, Pinot Noir, Mourvedre, Petit Verdot Shiraz druer. Druerne blev høstet tidligt om morgenen og var i kælderen før kl. 11:00. Her blev de afstilket og lagt i åbne gæringskar og lå i blød i 6 dage for at udtrække mest mulig farve og koncentration. Druerne blev herefter gæret i små partier med forskellig gær. Under gæringen stiger druerne til tops, hvorfor Dieter og Helgardi de første 8 dage stødte ”pulpen” ned 5 gange dagligt – det er hårdt arbejde at være vinbonde! Efterfølgende gærede vinen videre i yderligere 8 dage inden den blev presset og tappet i 30 % helt nye, 40 %  i 1 år gamle og 30 % i 2 og 3 år gamle franske egetræsfade, hvor den tilbragte de næste 12 måneder.Vinen kan indeholde idt naturligt bundfald - et sundt tegn på at vinen ikke er filtreret for hårdt. Der er kun produceret 25 fade = 7.500 flasker af denne vin til hele verden!

Vinen fremstår i dag med en dyb, koncentreret mørk rød farve. Bouqueten er fyldig og blød og her fornemmes fadlagringen, hvilket går igen i den særdeles behagelige smag og den meget lange eftersmag.

Server denne vin til and, vildtretter, rødt kød og smagsfulde kødretter.

Serveringstemperatur: 16-18 gr.- endelig ikke for varm!


Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 62 21 09 10

Send os en e-mail