Kategorier

Kom til vinsmagning
Lynx Wine : The Spirit of Lynx: Sydafrika Se fuld størrelse

Lynx Wine : The Spirit of Lynx: Sydafrika

The Spirit of Lynx - den absolutte topvin - kun lavet 833 flasker af denne topvin!

Flere detaljer

DKK 350,00

VareFra (antal)Rabat
Lynx Wine : The Spirit of Lynx: Sydafrika6 -20%

12 andre varer i samme kategori:

Lynx Wines er det mindste af Franschhoek Vignerons, et ægte ”Boutique Winery”, der kun producerer ca. 85.000 fl. årligt. Den første kommercielle årgang var 2003, som omgående opnående stor anerkendelse i ”The John Platter Guide” (en 4 1/2 stjerner og to 4 stjerner ratings). Siden har vinene herfra vundet utallige præmier. Vingården ligger 5 min. kørsel vest for byen Franschhoek i et smukt bakket terræn. Her regerer Dieter Sellmeyer, ejer og vinmager. Dieter laver egenhændigt alt i kælderen lige fra presningen af druerne til aftapningen. I kælderen bliver druerne vinificeret i små partier der gør det muligt for Dieter at tilføre kompleksitet ved at behandle hvert parti individuelt med forskellige gærtyper.

Denne vin består af 65 % Cabernet Sauvignon, 33 % Cabernet Franc, 1 % Merlot og 1 % Petit Verdot Shiraz druer. Druerne blev høstet tidligt om morgenen og var i kælderen før kl. 11:00. Her blev de afstilket og lagt i åbne gæringskar og lå i blød i 7 dage for at udtrække mest mulig farve og koncentration. Druerne blev herefter gæret i små partier med forskellig gær. Under gæringen stiger druerne til tops, hvorfor Dieter i de første 6 dage stødte ”pulpen” ned hver 6. time døgnet rundt – det er hårdt arbejde at være vinbonde! Efterfølgende gærede vinen videre i yderligere 10 dage inden den blev presset og 66 % af vinen blev tappet på  helt nye og 34 % 2 års  franske egetræsfade, hvor den tilbragte de næste 24 måneder.

Vinen fremstår med en fantastisk, nærmest sort, helt uigennemsigtig farve. Bouqueten er blød og ”spicy” som genkendes i smagen der nærmest er lidt sød med en smule peber i eftersmagen. Server denne vin til vildt og rødt kød af okse, struds og andre smagsfulde retter.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 62 21 09 10

Send os en e-mail