Kategorier

Kom til vinsmagning
Perdeberg Dryland Collection "Conqueror" Cabernet Sauvignon 2018 Se fuld størrelse

Perdeberg Dryland Collection "Conqueror" Cabernet Sauvignon 2018

Denne modne vin er en refleksion af en moderne Cabernet Sauvignon der tydeligt viser druens karakteristika.

Flere detaljer

DKK 125,00

12 andre varer i samme kategori:

Beliggende i Paarl, i hjertet af Boland, i Western Cape, Sydafrika, ligger Perdeberg Winery i en af de fineste vinområder i Cape. Vingården ligger ved foden af det storslåede Paardeberg Mountain der er opkaldt efter Cape Mountain Zebra, der tidligere strejfede omkring dette smukke bjergområde

Sammensætningen af vinmarker bidrager væsentligt til kvaliteten af vinene. Vinmarkerne dækker flere mikroklimaer og 75 % bliver ikke vandet, mens 50 % er bushvine, hvilket giver et meget lavt høst-gennemsnit på 7,8 tons pr. ha. Disse bushvines, i tørt landskab, skaber langt bedre frugtkoncentration end vinstokke, der udsættes for vanding. Strukturen og kompleksiteten i disse noget mindre drueklaser giver intens farve, tilføjer krop og lidenskabelig smag.

”På Perdeberg Winery foretrækker vi at sætte tendenser frem for at følge dem, og vi kompromitterer aldrig vores usædvanlige kvalitet”.

*****

Druerne kommer fra 32 år gamle vinstokke fra egne marker. Jordbunden er hovedsagelig nedbrudt granit og glenrosa. Cabernet Sauvignon til denne vin er gæret i åbne tanke med nøje udvalgt gær. Efter gæringen lagrede vinen i franske og amerikanske egetræsfade.

Denne modne vin er en refleksion af en moderne Cabernet Sauvignon der tydeligt viser druens karakteristika med dens parfumerede aromaer.

Server denne vin til fyldige retter, sammenkogte retter og rødt oksekød.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 62 21 09 10

Send os en e-mail