Kategorier

Kom til vinsmagning
Perdeberg Dryland Collection Joseph Legacy 2014 Se fuld størrelse

Perdeberg Dryland Collection Joseph Legacy 2014

Et storslået blend af 55 % Shiraz, 21 % Cabernet Sauvignon og Grenache og Malbec for resten.

Flere detaljer

DKK 125,00

10 andre varer i samme kategori:

Beliggende i Paarl, i hjertet af Boland, i Western Cape, Sydafrika, ligger Perdeberg Winery i en af de fineste vinområder i Cape. Vingården ligger ved foden af det storslåede Paardeberg Mountain der er opkaldt efter Cape Mountain Zebra, der tidligere strejfede omkring dette smukke bjergområde

Sammensætningen af vinmarker bidrager væsentligt til kvaliteten af vinene. Vinmarkerne dækker flere mikroklimaer og 75 % bliver ikke vandet, mens 50 % er bushvine, hvilket giver et meget lavt høst-gennemsnit på 7,8 tons pr. ha. Disse bushvines, i tørt landskab, skaber langt bedre frugtkoncentration end vinstokke, der udsættes for vanding. Strukturen og kompleksiteten i disse noget mindre drueklaser giver intens farve, tilføjer krop og lidenskabelig smag.

”På Perdeberg Winery foretrækker vi at sætte tendenser frem for at følge dem, og vi kompromitterer aldrig vores usædvanlige kvalitet”.

*****

Joseph’s Legacy er en hyldest til Perdebergs’ legendariske Joseph Huskisson, der var den visionær vinmager ved Perdeberg fra 1956-1994. Denne vin er motiveret af lidenskab, tradition og filosofien bag ”Det tørre Lands’” vin avl – kun de bedste tønder fra 2014 årgangen blev brugt til dette storslået blend af 55 % Shiraz, 21 % Cabernet Sauvignon og Grenache og Malbec for resten.

Nyd denne smagfuldes vin grillet rump steaks, spicy vildt, sammenkogte oksekødsretter eller dine bedste oste.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 62 21 09 10

Send os en e-mail