Kategorier

Kom til vinsmagning
Diemersdal Matys Red 2019 : Sydafrika Se fuld størrelse

Diemersdal Matys Red 2019 : Sydafrika

Et blødt blend af Cabernet Sauvignon og Merlot druer.

 

Flere detaljer

DKK 85,00

13 andre varer i samme kategori:

Fremstilling af vin ligger i blodet på familien på Diemersdal. Seks generationer af vinmagere med en passion har lavet vine på gården siden 1800-tallet. I dag er Diemersdal kendt for sin prisbelønnede serier af røde og hvide vine der nydes lokalt og eksporteres til fjerne hjørner af kloden.

Diemersdal vine er det perfekte udtryk for den klare terroir af Durbanville Wine Valley, en af de ældste vinregioner i Sydafrika. De forskellige jordtyper og skråninger giver optimale betingelser for at lave premium-vine med fremtrædende drue karakteristika og koncentreret smag. Det tørre lands vinmarker udvikler ensartet modnede druer der har gavn af den moderate afkøling fra det nærtliggende Atlanterhavet.

Resultatet er vinproducentens repertoire, som tilbyder fem enkelte druesorter og tre markante blandinger. Klassiske vine der kombinerer det bedste af det gamle og den nye verden.

Cabernet Sauvignon og Merlot druerne blev høstet ved fuld modenhed. Druerne blev gæret separat i åbne kar i 5-7 dage ved 24-28º C. Under gæringen stiger druerne til tops, hvorfor man stødte ”pulpen” ned hver fjerde time døgnet rundt. Efter endt gæring blev druerne presset og vinen blev omhældt på 225 ltr. franske egetræsfade, hvor den tilbragte 12 måneder.

Vinen fremstår i en moderne, let drikkelig stil. Aroma af røde bær med antydning af mørk chokolade. Smagen er medium fyldig med ”spicy” undertoner der giver en flot finish.

En ideel vin til alle grill retter samt flæskesteg og krydrede kylling retter.

Server denne vin ved 16 grader C - eller køligere!

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 62 21 09 10

Send os en e-mail