Kategorier

Kom til vinsmagning
Diemersdal Pinotage 2019 : Sydafrika Se fuld størrelse

Diemersdal Pinotage 2019 : Sydafrika

Den klassiske drue fra Sydafrika i topkvalitet!

Flere detaljer

DKK 125,00

12 andre varer i samme kategori:

Diemersdal Pinotage

Fremstilling af vin ligger i blodet på familien på Diemersdal. Seks generationer af vinmagere med en passion har lavet vine på gården siden 1800-tallet. I dag er Diemersdal kendt for sin prisbelønnede serier af røde og hvide vine der nydes lokalt og eksporteres til fjerne hjørner af kloden.

Diemersdal vine er det perfekte udtryk af terroiren af Durbanville Wine Valley, en af de ældste vinregioner i Sydafrika. De forskellige jordtyper og skråninger giver optimale betingelser for at lave premium-vine med fremtrædende drue karakteristika og koncentreret smag. Det tørre lands vinmarker udvikler ensartet modnede druer der har gavn af den moderate afkøling fra det nærtliggende Atlanterhavet.

Resultatet er vinproducentens repertoire, som tilbyder fem enkelte druesorter og tre markante blandinger. Klassiske vine der kombinerer det bedste af det gamle og den nye verden.

Pinotage druerne til denne vin er høstet ved optimal modenhed. Gæring på åbne gæringsanlæg i 5-7 dage ved 26-28º C. Under gæringen stiger druerne til tops, hvorfor man i de første 5 dage stødte ”pulpen” ned hver fjerde time døgnet rundt. 100 % malolaktisk gæring afsluttet spontant i tanke før vinen blev hældt i 225 ltr. franske egetræsfade. Her lagrede vinen i 14 måneder. Vinen har en kompleks næse af røde frugter, vanille, eksotiske krydderier og fyldig mørk chokolade aroma. Smagen er kraftig og glat tekstureret med orientalsk krydderi, chokolade og ristet banan. Pinotage’n er klar til at drikke, men vil også kunne gemmes i endnu 5 år.

Nyd vinen til kraftig og krydrede retter, herunder vildt, lang tids braiseret lammebov/kølle, kraftige aromatiserede oste passer også til denne vin.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 62 21 09 10

Send os en e-mail