Kategorier

Kom til vinsmagning
Diemersdal Pinotage Reserve 2019 : Sydafrika Se fuld størrelse

Diemersdal Pinotage Reserve 2019 : Sydafrika

En af de ypperste Pinotage'r fra Durbanville i Sydafrika!

Flere detaljer

DKK 150,00

12 andre varer i samme kategori:

Diemersdal Pinotage Reserve

Fremstilling af vin ligger i blodet på familien på Diemersdal. Seks generationer af vinmagere med en passion har lavet vine på gården siden 1800-tallet. I dag er Diemersdal kendt for sin prisbelønnede serier af røde og hvide vine der nydes lokalt og eksporteres til fjerne hjørner af kloden.

Diemersdal vine er det perfekte udtryk for den klare terroir af Durbanville Wine Valley, en af de ældste vinregioner i Sydafrika. De forskellige jordtyper og skråninger giver optimale betingelser for at lave premium-vine med fremtrædende drue karakteristika og koncentreret smag. Det tørre lands vinmarker udvikler ensartet modnede druer der har gavn af den moderate afkøling fra det nærtliggende Atlanterhavet.

Resultatet er vinproducentens repertoire, som tilbyder fem enkelte druesorter og tre markante blandinger. Klassiske vine der kombinerer det bedste af det gamle og den nye verden.

Denne vin er lavet på 100 % Pinotage druer fra de allerbedste parceller. Druerne blev høstet ved fuld modenhed og gæret separat i åbne kar i 5-7 dage ved 26-28º C. Under gæringen stiger druerne til tops, hvorfor man stødte ”pulpen” ned hver fjerde time døgnet rundt. Efter endt gæring blev druerne presset og vinen blev omhældt på 225 ltr. franske egetræsfade, hvor den tilbragte de næste 16 måneder. Efter gæringen blev vinen tappet og lagrede herefter i kælderen indtil den blev frigivet.

En aroma af dyb, mørk chokolade og cedertræ møder først en, efterfulgt af

noter af brombær, kirsebær og solbær. Smagen er velstruktureret med søde tanniner og en bred vifte af smagsvarianter lige fra sorte kirsebær og røde frugter og en rigdom af ege- og vanilje noter. Eftersmagen er lang og særdeles blød med en spændende karakter, som vil fortsætte med at udvikle sig med årene fremover.

Nyd vinen til kraftige og krydrede retter, herunder vildt, lang tids-braiseret lammebov, kraftige aromatiserede oste passer også godt til denne vin.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 62 21 09 10

Send os en e-mail