Kategorier

Kom til vinsmagning
Perdeberg "The Vineyard Collection Pinot Noir/Chardonnay 2020 Se fuld størrelse

Perdeberg "The Vineyard Collection Pinot Noir/Chardonnay 2020

En Sydafrikansk specialitet; et blend af Pinot Noir og Chardonnay. En frisk tør, lyserød hvidvin med stor aroma.

Flere detaljer

DKK 85,00

2 andre varer i samme kategori:

Beliggende i Paarl, i hjertet af Boland, i Western Cape, Sydafrika, ligger Perdeberg Winery i en af de fineste vinområder i Cape. Vingården ligger ved foden af det storslåede Paardeberg Mountain der er opkaldt efter Cape Mountain Zebra, der tidligere strejfede omkring dette smukke bjergområde

Sammensætningen af vinmarker bidrager væsentligt til kvaliteten af vinene. Vinmarkerne dækker flere mikroklimaer og 75 % bliver ikke vandet, mens 50 % er bushvine, hvilket giver et meget lavt høst-gennemsnit på 7,8 tons pr. ha. Disse bushvines, i tørt landskab, skaber langt bedre frugtkoncentration end vinstokke, der udsættes for vanding. Strukturen og kompleksiteten i disse noget mindre drueklaser giver intens farve, tilføjer krop og lidenskabelig smag.


”På Perdeberg Winery foretrækker vi at sætte tendenser frem for at følge dem, og vi kompromitterer aldrig vores usædvanlige kvalitet”.

*****

Denne vin er en Sydafrikansk specialitet; et blend af Pinot Noir og Chardonnay. En frisk tør, lyserød hvidvin med stor aroma af jordbær, candy floss og hindbær fra Pinot Noir’ og citrus noter fra Chardonnay’.

Smagen er superfrisk og sprød kombineret med en vifte af forfriskende frugtsyrer med en velafbalanceret frisk og livlig eftersmag.

Server den til sushi, reje salat eller østers for en mindeværdige oplevelse.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 62 21 09 10

Send os en e-mail